Hipertenzija – pokušaj prevencije

Što je hipertenzija?Hipertenzija se u narodu uglavnom spominje kao visoki krvni tlak. Radi se

Kretanjem servisiramo lokomotorni sustav!

Nekada su bolovi u vratu, leđima i zglobovima bili problem isključivo starijih osoba, dok u p

Pripremite se za vježbanje!

Već smo kroz razne primjere u životu naučili da biranjem prečica nećemo daleko dogurati. I

Mršavljenje uz jabučni ocat

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Jabučni ocat se još u staroj Grčkoj koristio kao lijek, a danas je sve popularnije i kao sredstvo za pomoć pri mršavljenju i topljenju masnoća. Jabučni ocat je prirodni napitak koji se dobiva fermentacijom jabuka koje su bogate vitaminima i mineralima.

Iako se konzumacija popularno naziva jabučna dijeta, u ovom slučaju se ne radi o klasičnoj dijeti već samo o uzimanju jabučnog octa kao dodatka prehrani.


Dijeta sa jabučnim octom

 

Svako jutro u na prazan želudac popiti čašu vode u koju ste dodali 2-3 žlice jabučnog octa. Napitak nije ugodnog okusa i trebati će malo vremena da se priviknete. Za poboljšanje okusa može se dodati u napitak1-2 žlice meda.

Danas na tržištu postoje i razne tablete na bazi jabučnog octa, ali je u svakom slučaju bolja preporuka prirodni ocat jer je zdravije i jeftinije.

 

Ne postoje službeni podaci koji je zaista utjecaj jabučne dijete na gubitak kilograma, ali postoje brojna pozitivna iskustva. Dosta je faktora koji utječu na pozitivan učinak ove dijete, kao što je na primjer kondicija tijela i indeks tjelesne mase.

Mnogi ljudi su u prvom mjesecu primjene jabučne dijete izgubili do 5 kilograma. Treba znati da proces mršavljenja svakako nije preko noći, već zahtjeva odricanja i, naravno, fizičku aktivnost bez koje mršavljenje traje puno duže i stvara posebne rizike.

Moja Dijeta

Portal Moja dijeta je osmišljen da bude izvor korisnih informacija za sve koji žele zdravo i efikasno smršaviti te sadrži najpoznatije svjetske dijete i programe za mršavljenje. Razni dijetalni programi i dijetalni recepti pomoći će svakome kod odabira najbolje dijete. Programi vježbi; fitness programi te savjeti pri tjelovježbi svidjet će se početnicima te im olakšati sam start.

Website: www.moja-dijeta.com
Joomla SEF URLs by Artio

K2 Content

Kalkulator kalorija

Dob

Spol

Visina

Tezina

AktivnostKorisni linkovi

joomla4

                     Portal za žene Moda Ljepota Zdravlje
                     Recepti Svijeta Najbolji recepti svijeta
                     Najbolje.info najzanimljivije top 10 liste
                     Internetsvijet.com SEO Internet oglasi
                     Moje dijete Portal o djeci za roditelje

Kalkulator idealne težine

Spol

Visina

Tip