Hipertenzija – pokušaj prevencije

Što je hipertenzija?Hipertenzija se u narodu uglavnom spominje kao visoki krvni tlak. Radi se

Kretanjem servisiramo lokomotorni sustav!

Nekada su bolovi u vratu, leđima i zglobovima bili problem isključivo starijih osoba, dok u p

Pripremite se za vježbanje!

Već smo kroz razne primjere u životu naučili da biranjem prečica nećemo daleko dogurati. I

Čvrst trbuh je lijep trbuh!

Written by  Tuesday, 07 May 2013 07:08
Rate this item
(1 Vote)

Napokon smo dočekali sunčano vrijeme tako da možemo vježbati na otvorenom. Bilo bi odlično kada bismo našle vremena i žustru šetnju, jogging, vožnju bicikla ili rolanje uvele kao ritual, barem tri puta tjedno.

To je jedan od sigurnih načina da skinemo koji kilogram do ljeta i da učvrstimo tijelo. Danas dajemo nekoliko vježbi u stojećem položaju za učvršćivanje ravne i kose trbušne muskulature, a možete ih izvoditi na otvorenom, kod kuće pa čak i na poslu za vrijeme pauze. Potrebna je samo dobra volja!

 

Vježba 1

Početni položaj: stanite uspravno, stavite oba dlana na zatiljak, ispravite leđa.

vježbe za trbuh

Opis vježbe: istovremeno privucite koljeno radne noge visoko na prsa, a trup spustite u pretklon prema koljenu.

vježbe za trbuh


Vježba 2

Početni položaj: stanite uspravno, odnožite jednom nogom tako da prstima dodirujete tlo, oba dlana stavite na zatiljak, ispravite leđa.

vježbe za trbuh

Opis vježbe: istovremeno podignite koljeno radne noge visoko te napravite otklon trupa, kao da koljenom želite dotaknuti lakat.

vježbe za trbuh

 

Vježba 3

Početni položaj: stanite uspravno, odnožite jednom nogom tako da prstima dodirujete tlo, oba dlana stavite na zatiljak, ispravite leđa.

vježbe za trbuh

Opis vježbe: istovremeno privucite koljeno radne noge visoko na grudi te spustite trup u pretklon uz rotaciju prema podignutom koljenu. Kao da laktom želite dotaknuti suprotno koljeno.

vježbe za trbuh


Summer Body je program preoblikovanja vašeg tijela koji traje 4 mjeseca, a sastoji se od 3 udarna treninga tjedno, upotpunjeno individualnim planovima prehrane. Cijelo vrijeme trajanja programa, promjene se prate pomoću objektivnih dijagnostičkih pokazatelja. Na treninzima se provode najrazličitiji programi vježbanja (Indoor Cycling Fit, Body Cross Workout, Pilates...), ovisno o fazi programa. Svaki trening je zabavan i drugačiji. Tome pridonosi i velik broj rekvizita koji se koristi, a ne treba zanemariti niti, uvijek motivirano, stručno kineziološko vodstvo.

 

Imate koji kilogram viška i tijelo vam je opušteno? Ne volite plažu jer se sramite svog tijela? Dođite! Promijenit ćemo to do ljeta! Vaše tijelo može postati bomba, ako to stvarno želite! Mi smo tu da vam pomognemo. Kad se već okreću, nek se okreću za vama! :-)

 

Više informacija o programu vježbanja Summer Body nalazi se na:

www.pilates-isis.hr

ISIS

Moja Dijeta

Portal Moja dijeta je osmišljen da bude izvor korisnih informacija za sve koji žele zdravo i efikasno smršaviti te sadrži najpoznatije svjetske dijete i programe za mršavljenje. Razni dijetalni programi i dijetalni recepti pomoći će svakome kod odabira najbolje dijete. Programi vježbi; fitness programi te savjeti pri tjelovježbi svidjet će se početnicima te im olakšati sam start.

Website: www.moja-dijeta.com
Joomla SEF URLs by Artio

K2 Content

Kalkulator kalorija

Dob

Spol

Visina

Tezina

AktivnostKorisni linkovi

joomla4

                     Portal za žene Moda Ljepota Zdravlje
                     Recepti Svijeta Najbolji recepti svijeta
                     Najbolje.info najzanimljivije top 10 liste
                     Internetsvijet.com SEO Internet oglasi
                     Moje dijete Portal o djeci za roditelje

Kalkulator idealne težine

Spol

Visina

Tip