Pripremite se za vježbanje!

Već smo kroz razne primjere u životu naučili da biranjem prečica nećemo daleko dogurati. I

Mršavljenje nije nemoguća misija!

O vježbanju se priča kao o jednom od glavnih čimbenika uspješnog mršavljenja. Budući da s

Kompleksne vježbe

Što su kompleksne vježbe? Kompleksne vježbe u rad  istovremeno uključuju veći broj&nb

Na svijetu je najviše ljudi sa krvnom grupom 0 te se smatra da oni imaju najotporniji probavni sustav. Veliki su mesožderi, pa su im za dobru probavu potrebni životinjski proteini, ali i voće i povrće, samo u manjoj količini.

Krvnu grupu AB ima svega 5% svjetske populacije a stara je svega oko 1 000 godina.Smatra se da je pokupila, što i sam naziv govori, najbolje i najgore od krvnih krupa A i B - odnosno ono što je dobro za krvnu grupu A i B jedobro i za krvnu grupu AB i obrnuto.

Smatra se da je krvna grupa B nastala je između 15 000 i 10 000 g.p.n.e. Osobe s krvnom grupom B imaju vrlo tolerantan probavni sustav jer jako dobro podnose skoro sve namirnice pa čak i miječne proizvode što nije slučaj kod ostalih krvnih grupa.

Krvan grupa A je najstarija krvna grupa; nastala među ljudima koji su u početku bili lovci da bi kasnije se razvili u poljodjelce. Kao posljedica takve transformacije jest da osobe s krvnom grupom A imaju osjetljiv probavni sustav tj. određen stupanj intolerancije na životinjske proteine.

Nutricionizam je jedna od najpopularnijih znanstvenih grana posljednjih 15-tak godina pogotovo što današnje društvo veliku pažnju poklanja fizičkom izgledu tj. mršavosti.

Joomla SEF URLs by Artio

K2 Content

Kalkulator kalorija

Dob

Spol

Visina

Tezina

AktivnostKalkulator idealne težine

Spol

Visina

Tip